Ineke Otte Design, dutch text

Ineke Otte ontwerpt bijzondere collecties draagbare SIERADEN die ze WERELDWIJD presenteert o.a. New York, Chicago, Milaan, Moskou, Parijs, Sint Petersburg, Barcelona.

Haar Fashion sieraden zijn verkrijgbaar in MUSEUMSHOPS, GALERIES, CONCEPTSTORES WERELDWIJD, o.a. in Museum of Contemporary Art Chicago.

Voor haar collecties sieraden heeft Ineke 4 x de “SHERIFF DE MODE” PRIJS gewonnen in PARIJS tijdens Fashion Week en tevens werden haar sieraden daar 2x voor de WERELDWIJDE CAMPAGNE in Parijs gekozen. 2x hebben haar sieraden op een BILLBOARD van 20 MTR. midden in PARIJS gestaan.

Beroemd fashion-icon IRIS APFEL (USA) is verzamelaar van Ineke’s sieraden. Ze heeft haar in NEW YORK ontmoet en zelfs in de FILM over Iris Apfel haar leven draagt zij de sieraden van Ineke.

Ook sprak Ineke beroemd fashion designer Jean Paul Gaultier en spelde haar broche rat op zijn jasje.
Ook staat ze op de foto met Viktor & Rolf voor Voque Magazine.

In Nederland zijn als bekende Nederlander o.a. Marijke Helwegen en Viktoria Koblenko een grote fan en dragen vaak de sieraden van Ineke.

De SIERADEN van Ineke worden WERELDWIJD in veel MAGAZINES GEPUBLICEERD.

Daarnaast ontwerpt Ineke sjaals, lampen, tafels, interieurproducten, beelden, buitenbeeldenglasobjecten, grafkunst, relatiegeschenken en designproducten. Ook werkt ze in opdracht.

Zij geeft kleur- en inrichtingsadvies voor o.a. kantoorgebouwen en maakt een totaalconcept voor hotelkamers, alles met een duidelijk eigen stijl.

Tevens realiseert ze monumentale buitenbeelden voor de openbare ruimte.

Haar kunst en ontwerpen zijn uniek, dynamisch, spannend, kleurrijk met humor, waarin het experiment met vormen, kleuren, symbolen en materialen centraal staat.

Verschillende materialen gecombineerd, zoals kunststof, hout, textiel, foto’s, bronsglas, zink en bladgoud geven verrassende producten met een unieke vormgeving.

INSPIRATIEBRON is de schitterende NATUUR met oneindig veel kleuren, eindeloze blauwe wolkenluchten en een overweldigende bloemenpracht.

Ineke woont in Goes, in Zeeland. Na afspraak altijd welkom in haar studio. www.inekeotte.com

Ineke otte zo doen wij dat Jacoline vlaander 4 feb/foto mechteld jansen

ineke otte
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.